AL Petrol now with its base of fuels in Porto Romano-Durrës

AL Petrol now with its base of fuels in Porto Romano-Durrës

AL Petrol Company is the first and only company from Kosovo with fuels depot in Porto Romano, Durrës. Royal Trade Company is the base where modern ships transport fuel products from the most prestigious refineries. 

Read More
A respected teacher wins AUDI A4 offered by AL Petrol

A respected teacher wins AUDI A4 offered by AL Petrol

A respected teacher from the Municipality of Lipjan, Hajrush Thaci is the winner of the Audi A4, from AL Petrol Company. The winner of this car has been selected directly on television, so that everything

Read More
AL Petrol helps families on the eve of Eid al-Fitr

AL Petrol helps families on the eve of Eid al-Fitr

AL Petrol in cooperation with the municipality of Fushë Kosova, on the eve of Eid al-Fitr, have distributed food packages for families who receive social assistance in this municipality to continue the following day in

Read More
Al Petrol rewards women on International Women’s Day

Al Petrol rewards women on International Women’s Day

AL Petrol has marked the International Women’s Day with a rewarding game. Five women have received bouquets and a ticket for free fuels with the aim of respecting the role of women in family and

Read More
Al Petrol me shërbim të ri për konsumatorët

Al Petrol me shërbim të ri për konsumatorët

Për të qenë sa më afër konsumatorëve të vet, Kompania Lidere e derivateve Al Petrol, sjell për herë të parë në Kosovë një shërbim të ri, numër kontaktues për sugjerime dhe ankesa (0800 500 50).

Read More
Derivatet e cilësisë botërore nga OMV tani edhe në AL Petrol

Derivatet e cilësisë botërore nga OMV tani edhe në AL Petrol

Derivate me cilësi botërore, nga Kompania Austriake OMV, tani në Kosovë – në Al Petrol. Al Petrol do të  ofrojë derivatet e në të gjitha pikat e saj anekënd vendit. Këto produkte janë: Benzini me

Read More