Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar mundësi punësimi në AL-Petrol, mund të përmbushni formularin dhe të ngarkoni CV-në tuaj. Ne do të marrim në konsideratë aplikimet tuaja, kur do herë që do të jemi në kërkim të personave që duan të punojnë me ne. (vendoset forma për aplikim online dhe konkurset per punesim vendosen ne kete sektor).
Për të qenë sa më afër konsumatorëve, AL-Petrol ju mundëson që ta kontaktoni direkt për çfarëdo sygjerimi, ankese apo kërkese që mund të keni. Thirrjet që do të bëhen në këtë numër kontakti janë falas dhe shërbimi do të jetë në dispozicion në 24 orë. Ne do të marrim gjithmonë parasysh mendimin tuaj, që të zhvillohemi dhe të ju ofrojmë shërbime sa më cilësore klientëve tanë. Na kontaktoni në: 0800 500 50
Alpetrol gjindet në të gjithë Kosovën. Nëse shkoni tek faqja "Kontakti", do të shihni hartë me të gjitha lokacionet e Alpetrol në Kosovë.
AL-Petrol përkushtohet që të jetë sa më aktiv në shoqëri, duke ndikuar pozitivisht në përmirësimin e jetës së njerëzve, përmirësimin e mjedisit, shërbimit të konsumatorëve, punësimit dhe zhvillimit të komunitetit. Kompania Al Petrol, vazhdimisht punon për zhvillimin e saj duke ju ofruar klientëve shërbimet më të fundit të nivelit botëror jo vetëm për derivate, por në të gjitha fushat e operimit të saj, duke përfshirë marketet dhe restorantet.

How can we help you?

Contact us or visit us in our nearest point:

  • Free Call
    +381 (0) 38 566 665
  • Mail Us
    info@al-petrol.ks
728x90