Rreth Nesh

Rreth AL PETROL

Kompania AL-PETROL me seli në Vragoli, Fushë Kosovë, me deponi në Miradi të ulët – Dobrevë, ka një traditë mbi 25 vite të punes me derivate të naftës me shumicë dhe pakicë. Jemi furnizues të parë dhe më të mëdhenj prej vitit 1988, tani kemi edhe deponi më moderne në Ballkan, e furnizuar me derivate të naftës prej kompanive më prestixhioze në botë, me cilësi të lartë.

Poashtu posedonë edhe deponinë e gasit (LPG).

Shko Lart