Dobrevë e Ulët-4. 10000 Fushë Kosovë , Kosovë

http://www.alpetrol-ks.com/wp-content/uploads/2017/06/cropped-alpterol-300x269.png

Rreth nesh

AL Petrol me seli në Vragoli (Fushë Kosovë) dhe me deponi në Miradi të Ulët (Dobrevë) është kompani që ofron shërbime në fushën e derivateve.
AL-Petrol është sinonim i kualitetit, korrektësisë dhe sinqeritetit, duke ju shërbyer klientëve për 29 vite rradhazi. Eksperienca përgjatë këtyre viteve në tregun kosovar, e ka bërë kompaninë tonë një brend serioz dhe të besueshëm. Ne jemi furnizuesit e parë dhe më të mëdhenj në vend në fushën e derivateve të naftës.

Me shume

Derivatet

Produktet e ofruara nga AL Petrol janë produktet e derivateve si nafta, benzina, gazi, lubrifikantët etj.

Marketet

Shumica e pikave të pompave të AL Petrol, tashmë janë shndërruar në një one-stop-shop.

Restorantet

Nëse gjatë rrugës keni nevojë për kafe apo për ushqim, shijoni ato në AL Petrol.

Për 29 vite, ne arritëm:

Projekte

Pika

Çmime

Partnerë

RTC - Royal Trade Company

Royal Trade Company është baza ku shkarkohen anijet moderne që sjellin derivate nga rafineritë më prestigjioze të botës. Më pas nga këtu autobotet furnizojnë Ballkanin dhe pikat e kompanisë AL Petrol në tërë Kosovën e që janë 70 sosh. Në mënyrë që klientëve t'u ofrohet kualitet sa më cilësor kompania ka investuar në këtë deponi moderne. Kontaktet për furnizim me derivate në Porto Romano Durrës: Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të furnizohen me derivate cilësore dhe çmime të volitshme në deponinë e RTC-së në Porto Romano - Durrës, mund të kontaktojnë përmes telefonave: 00355 69 640 1496 (Shqipëri) apo 00386 49 949 949 (Kosovë) si dhe përmes e-mail adresës: sales@royaltrade.al. Royal Trade Company

980x200
Restorantet
01

Restorantet

Nëse gjatë rrugës keni nevojë për kafe apo për ushqim, shijoni ato në AL Petrol. Restorantet tona ju ofrojnë një shumëllojshmëri të ushqimeve, me një meny të pasur nga ushqimet e shpejta

Marketet
02

Marketet

Shumica e pikave të pompave të AL Petrol, tashmë janë shndërruar në një one-stop-shop ku ju përveç se merrni shërbimin kryesor, derivatet, keni mundësinë të shërbeheni edhe me produkte t

Pikat e derivateve
03

Pikat e derivateve

Produktet e ofruara nga Al Petrol janë produktet e derivateve si nafta, benzina, gazi, lubrifikantët etj. Këto produkte të cilat shiten në Kosovë janë të cilësisë së lartë. Ato importoh

Ne jemi afër jush

Kontakti

[wpforms id=”835″ title=”false” description=”false”]
  • image
  • image
  • image
  • image