AL Petrol tani me bazën e saj për derivate në Porto Romano – Durrës

AL Petrol tani me bazën e saj për derivate në Porto Romano – Durrës

Prishtinë 19 Korrik 2017 Kompania AL Petrol bëhet kompania e parë dhe e vetme nga Kosova me deponi të derivateve në Porto Romano, Durrës. Royal Trade Company është baza ku shkarkohen anijet moderne që sjellin

Read More
Veterani i arsimit fiton Audi A4 nga AL Petrol

Veterani i arsimit fiton Audi A4 nga AL Petrol

Veterani i arsimit nga komuna e Lipjanit, z. Hajrush Thaçi është fituesi i veturës Audi A4, nga Kompania e derivateve AL Petrol. Fituesi i kësaj veture është përzgjedhur direkt në televizion, në mënyrë që gjithçka

Read More
Al Petrol ndihmon familjet në prag të festës së Fitër Bajramit

Al Petrol ndihmon familjet në prag të festës së Fitër Bajramit

Kompania Al Petrol në bashkëpunim me Komunën e Fushë Kosovës, në prag të Festës së Fitër Bajramit, bën shpërndarjen e pakove me ushqim për familjet në asistencë sociale në këtë komunë, për të vazhduar ditën

Read More
Al Petrol shpërblen gratë në Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Al Petrol shpërblen gratë në Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Në ditën ndërkombëtare të gruas, Al Petrol ka shënuar këtë festë përmes një loje shpërblyese. Pesë gra janë shpërblyer me tufa lulesh si dhe një bono me derivate, me qëllim për të respektuar rolin e

Read More
Al Petrol me shërbim të ri për konsumatorët

Al Petrol me shërbim të ri për konsumatorët

Për të qenë sa më afër konsumatorëve të vet, Kompania Lidere e derivateve Al Petrol, sjell për herë të parë në Kosovë një shërbim të ri, numër kontaktues për sugjerime dhe ankesa (0800 500 50).

Read More
Derivatet e cilësisë botërore nga OMV tani edhe në AL Petrol

Derivatet e cilësisë botërore nga OMV tani edhe në AL Petrol

Derivate me cilësi botërore, nga Kompania Austriake OMV, tani në Kosovë – në Al Petrol. Al Petrol do të  ofrojë derivatet e në të gjitha pikat e saj anekënd vendit. Këto produkte janë: Benzini me

Read More