Punoni me ne!

Për të gjithë ju që jeni duke kërkuar mundësi punësimi në AL Petrol, mund të përmbushni formularin dhe të ngarkoni CV-në tuaj. Ne do të marrim në konsideratë aplikimet tuaja, kur do herë që do të jemi në kërkim të personave që duan të punojnë me ne.

Kafe të mëngjesit

Bonuse

Derivate

Pozita të hapura

[wpforms id=”835″ title=”false” description=”false”]

Si mund të ju ndihmojmë?

Na kontaktoni dhe gjeni pikën më të afërt të AL-Petrolit,

  • Free Call
    +855 145 124156
  • Mail Us
    info@al-petrol.ks