Aktivitete / Marrëdhënie me publikun

Aktivitete / Marrëdhënie me publikun

AL Petrol përkushtohet që të jetë sa më aktiv në shoqëri, duke ndikuar pozitivisht në përmirësimin e jetës së njerëzve, përmirësimin e mjedisit, shërbimit të konsumatorëve, punësimit dhe zhvillimit të komunitetit. Kompania AL Petrol, vazhdimisht punon për zhvillimin e saj duke ju  ofruar klientëve  shërbimet më të fundit të nivelit botëror jo vetëm për derivate, por në të gjitha fushat e operimit të saj, duke përfshirë marketet dhe restorantet.


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/content/21/10136121/html/wp-content/plugins/finsult_custom_post/single/single-project.php on line 22