Shërbimet tona

Restorantet
01

Restorantet

Nëse gjatë rrugës keni nevojë për kafe apo për ushqim, shijoni ato në AL Petrol. Restorantet tona ju ofrojnë një shumëllojshmëri të ushqimeve, me një meny të pasur nga ushqimet e shpejta

Marketet
02

Marketet

Shumica e pikave të pompave të AL Petrol, tashmë janë shndërruar në një one-stop-shop ku ju përveç se merrni shërbimin kryesor, derivatet, keni mundësinë të shërbeheni edhe me produkte t

Pikat e derivateve
03

Pikat e derivateve

Produktet e ofruara nga Al Petrol janë produktet e derivateve si nafta, benzina, gazi, lubrifikantët etj. Këto produkte të cilat shiten në Kosovë janë të cilësisë së lartë. Ato importoh

Shitja me shumicë
04

Shitja me shumicë

Kompania Al Petrol bën shitjen me shumicë të derivateve duke ju ofruar klientëve dhe partnerëve të vet produkte kualitative. Me një traditë në shitjen me shumicë të derivateve të ndryshme

Shitja me pakicë
05

Shitja me pakicë

Me mbi 70 pika në mbarë Kosovë, ne ju ofrojmë klientëve tanë besnik mundësi të furnizohen me derivate cilësore, të shijojnë ushqime të freskëta në restorantet tone, si dhe me gjëra të

Transporti me Cisterna
06

Transporti me Cisterna

Kompania Al Petrol posedon cisterna për transport të derivateve. Al Petrol posedon 35 cisterna të mëdha me kapacitet deri në 15 ton. Po ashtu, ka edhe 15 cisterna të tjera me kapacitete të ndry

Hoteleria
07

Hoteleria

Hotel Vita me një staf mikpritës dhe të trajnuar ofron shërbime të cilësisë së lartë. Me një pozitë shumë të përshtatshme, 5 km larg qendrës së Fushë Kosovës dhe 1 km larg aeroportit

Kafe Bar
08

Kafe Bar

Përgjatë udhëtimit tuaj ju mund të ndaloni në pikat shitëse të derivateve të Al Petrol dhe të relaksoheni gjatë udhëtimit tuaj. Në kafe baret tona, ju mund të shijoni kafenë e shijshme t

Kartelat e klientëve me zbritje
09

Kartelat e klientëve me zbritje

Si gjithmonë klientët tonë besnikë shpërblehen përmes kartela me zbritje. Këto kartela ofrohen për kategori të ndryshme duke përfshirë: bujqit, familjet, bizneset dhe diasporën, varësisht

Ne jemi pranë jush