Hoteleria

Hoteleria

Hotel Vita me një staf mikpritës dhe të trajnuar ofron shërbime të cilësisë së lartë. Me një pozitë shumë të përshtatshme, 5 km larg qendrës së Fushë Kosovës dhe 1 km larg aeroportit, Hotel Vita ofron dhoma moderne me të gjitha kushtet e nevojshme.

Përveç kësaj, Hotel Vita ka edhe barin dhe restorantin ku mund të shijoni specialitete vendore dhe të huaja në një ambient të këndshëm dhe relaksues. Po ashtu, fëmijët mund të kalojnë kohën e tyre në hapërsirën e rezervuar pikërisht për lojëra.


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/content/21/10136121/html/wp-content/plugins/finsult_custom_post/single/single-service.php on line 38