Kartelat e klientëve me zbritje

Kartelat e klientëve me zbritje

Si gjithmonë klientët tonë besnikë shpërblehen përmes kartela me zbritje. Këto kartela ofrohen për kategori të ndryshme duke përfshirë: bujqit, familjet, bizneset dhe diasporën, varësisht nga sezona.

Përmes këtyre kartelave Al Petrol ofron furnizim me çmim më të ulët me synimin për të stimuluar prodhimin vendor dhe për të lehtësuar të bërit biznes dhe për një ekonomi të zhvilluar në Kosovë.

 


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/content/21/10136121/html/wp-content/plugins/finsult_custom_post/single/single-service.php on line 38