Restorantet

Restorantet

Nëse gjatë rrugës keni nevojë për kafe apo për ushqim, shijoni ato në AL Petrol. Restorantet tona ju ofrojnë një shumëllojshmëri të ushqimeve, me një meny të pasur nga ushqimet e shpejta, pjatë kryesore, deserte dhe të tjera.  Përveç kualitetit të ushqimit, shfrytëzoni rastin të ushqeheni në restoranet tona me çmime shumë më të volitshme. Të gjitha këto mund t’i shijoni në ambientet tona të ngrohta të krijuara vetëm për rehatinë tuaj.


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/content/21/10136121/html/wp-content/plugins/finsult_custom_post/single/single-service.php on line 38