Transporti me Cisterna

Transporti me Cisterna

Kompania Al Petrol posedon cisterna për transport të derivateve. Al Petrol posedon 35 cisterna të mëdha me kapacitet deri në 15 ton. Po ashtu, ka edhe 15 cisterna të tjera me kapacitete të ndryshme. Ato kontrollohen çdo vit nga kompani të specializuara në këtë sektor dhe garantojnë furnizim cilësor të klientëve tanë.


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/content/21/10136121/html/wp-content/plugins/finsult_custom_post/single/single-service.php on line 38